Općina Hercegovac
MANIFESTACIJE 2015. PDF Ispis E-mail
Srijeda, 30 Srpanj 2014 18:34

Javni poziv za prijavu projekata - Manifestacije 2015

 
ŠUMOPOSJEDNICI PDF Ispis E-mail
Srijeda, 30 Srpanj 2014 18:22

U tijeku je postupak podnošenja zahtjeva za održavanjem/sanacijom šumskih prometnica i uzgojnih radova u šumama šumoposjednika za 2015. godinu.

 
MOSLAVINA-MOJ ZAVIČAJ PDF Ispis E-mail
Petak, 04 Srpanj 2014 10:05

TURISTIČKA ZAJEDNICA SJEVERNA MOSLAVINA

provodi akciju

 

"MOSLAVINA - MOJ ZAVIČAJ"

kojom biramo najljepše uređene dijelove

Grada Garešnice, te općina Hercegovac i Velika Trnovitica.


pdf buttonPoziv

 
JAVNI POZIV-ZAKUP DRŽAVNOG POLJOPRIVREDNOG ZEMLJIŠTA2 PDF Ispis E-mail
Srijeda, 02 Srpanj 2014 00:00

Rok za dostavu ponuda je 15 dana računajući od prvog idućeg dana nakon objave Javnog poziva na mrežnoj stranici Agencije za poljoprivredno zemljište.

Za stručnu pomoć oko ispunjavanja obrazaca Gospodarskog programa poljoprivrednici se mogu obratiti u najbliži ured Savjetodavne službe.

 

Prije ispunjavanja obrazaca Gospodarskog programa predlažemo da se detaljno prouče Upute za ispunjavanju Gospodarskog programa i Uredba o načinu vrednovanja gospodarskog programa korištenja poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske (NN 66/13).

 

pdf buttonJAVNI POZIV

pdf buttonGOSPODARSKI PROGRAM

pdf buttonPRILOG 2-POPIS DOKUMENTACIJE

pdf buttonPRILOG 3

pdf buttonUPUTE ZA ISPUNJAVANJE GOSPODARSKOG PROGRAMA

 
PRVENSTVO NS BBŽ ZA ŽENE PDF Ispis E-mail
Četvrtak, 26 Lipanj 2014 07:50
Read more Hercegovac kao trenutno najjači županijski centar ženskog nogometa bio je domaćin neslužbenog Prvenstva Nogometnog saveza Bjelovarsko-bilogorske županije u ženskom nogometu za 2014. godinu. Uspješan organizator ovog Prvenstva bio je NK Hajduk iz Hercegovca, a isto je održano pod pokroviteljstvom Nogometnog saveza Bjelovarsko-bilogorske županije, Općine Hercegovac i predsjednice NK Bjelovar Lidije Britvić Vojnić.

 

Više...
 
HAJDUK GOSTOVAO U BIH PDF Ispis E-mail
Utorak, 10 Lipanj 2014 09:19

kozara - hajduk u-9 2014

Gradiška:
FK KOZARA - NK HAJDUK HERCEGOVAC 2:4
 
Selekcija početnika NK Hajduka iz Hercegovca (igrači rođeni 2005. i mlađi) u subotu je gostovala u Gradišci u Bosni i Hercegovini gdje su snage odmjerili s vršnjacima iz FK Kozara, drugoligaškim klubom s kojim Hajduk uspješno surađuje posljednjih nekoliko godina. U jednoj borbenoj, i do samoga kraja neizvjesnoj utakmici klinci iz Hercegovca su bili uspješniji i razigraniji te u konačnici zasluženo slavili rezultatom 4:2. Ovo je bila ujedno i prva međunarodna pobjeda ove generacije igrača.
 
Utakmica se igrala na glavnom stadionu što je bilo vrlo motivirajuće za male Hajdukovce, koje niti vrućina nije omela na putu do pobjede. Trostruki strijelac u redovima Hajduka bio je Dominik Klubička, a jedan je pogodak postigao i Leon Ivičić. Tijekom utakmice Hajduk je stvorio još nekoliko vrlo izglednih prilika, no rezultat se nije mijenjao. 
 
Za Hajduk su nastupili:
Ivano Cjetojević, Dario Vuk, Leo Panić, Josip Naglić, Fran Ščuković, Maks Horak, Leon Ivičić, Pavle Gelenčir, Dominik Klubička, Mihael Vosmek, Sebastian Glavač, TRENER: Željko Ščuković
 


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Bicolor template supported by Naturalife Greenworld