Općina Hercegovac
DANI KRUMPIRA U HERCEGOVCU PDF Ispis E-mail
Srijeda, 21 Kolovoz 2013 08:09

dani-krumpira-plakat-3

I ove godine posljednji vikend u kolovozu je rezerviran za Dane krumpira u Hercegovcu. Za sve posjetitelje je organizirana besplatna degustacija jela od krumpira, zabava i kino na otvorenom. Ponesite najteži krumpir ili sudjelujte u sportskim igrama a donositelj najtežeg krumpira i najbolji natjecatelji će biti nagrađeni.

Dođite na Dane krumpira u Hercegovcu i dobro se provedite.

 

NAPOMENA: Termin predavanja se s petka prebacuje na subotu u 13 sati u Hrvatskom seljačkom domu.

 
ODLUKA O IZMJENI I DOPUNI PROCEDURE STVARANJA UGOVORNIH OBVEZA PDF Ispis E-mail
Utorak, 30 Srpanj 2013 08:43

pdf buttonOdluka o izmjeni i dopuni procedure stvaranja ugovornih obveza

 
JAVNI POZIV ZA MANIFESTACIJE 2014. PDF Ispis E-mail
Petak, 12 Srpanj 2013 07:47

U cilju što bolje turističke ponude našeg područja, molimo Vas da do 10. rujna 2014. godine, dostavite svoje planove i programe za 2014. godinu, s posebnom naznakom na manifestaciju ili ideju za koju mislite da bi bila dobar turistički proizvod.

Molim Vas da dobro razradite ideju, jasno naznačite ciljeve s detaljnim vremenikom i troškovima realizacije, te opisom. Treba jasno istaknuti organizatora i suorganizatora, također i financijsku konstrukciju po kojoj će biti razvidno uključivanje jedinica lokalne samouprave, turističke zajednice, Županije, sponzora…

Obzirom da se planovi i programi TZ rade u listopadu, neophodno je da na vrijeme pošaljete svoje ideje, kako bi Turističko vijeće odabralo one proizvode ili manifestacije koje su turistične, tradicijske ili tradicionalne, a Skupština donijela Plan i program rada TZ Sjeverna Moslavina za 2014. godinu.

Ako imate materijala (slike, tekstove) za koji mislite da bi trebali biti na web stranicama TZ –a ( www.tzsm.hr), također Vas molim da ih dostavite u Ured, osobno, poštom ili mailom.

 
LJETNA ČITAONICA ZA NAJMLAĐE PDF Ispis E-mail
Utorak, 09 Srpanj 2013 13:51

Read moreKampanji "Čitaj mi!" pridružile su se Hrvatska knjižnica Općine Hercegovac i školska knjižnica OŠ Slavka Kolara. Zajedničkom suradnjom dviju knjižnica započela je aktivnost namijenjena najmlađim članovima naše zajednice pod nazivom Ljetna čitaonica za najmlađe.

Više...
 
USPJEŠNA MLADOST PDF Ispis E-mail
Ponedjeljak, 24 Lipanj 2013 09:51

U Lovranu je od 17. do 19. travnja 2013. održano Državno natjecanje iz povijesti učenika osnovnih i srednjih škola. Državni prvak u 4. skupini je  naša sumještanka Hana Fiala, učenica 4. razreda Srednje škole August Šenoa iz Garešnice.

Polaznici Dječjeg vrtića "Maslačak" iz Hercegovca sudjelovali su u  akciji "Volim Hrvatsku/Djeca crtaju i pišu Hrvatsku" na temu "Ljepota mojeg zavičaja". Nadja Havranek i Nina Kolař osvojile su nagrade te sudjelovale na svečanom primanju 14. lipnja kod župana Damira Bajsa.

Čestitamo državnoj prvakinji Hani Fiali i našim malim umjetnicama Nadji Havranek i Nini Kolař te njihovim voditeljicama na osvojenim nagradama.

 
IZVJEŠĆE O VISINI TROŠKOVA LOKALNIH IZBORA PDF Ispis E-mail
Ponedjeljak, 24 Lipanj 2013 09:47

pdf buttonIZVJEŠĆE O VISINI TROŠKOVA LOKALNIH IZBORA

 


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Bicolor template supported by Naturalife Greenworld