Općina Hercegovac
POZIV NA VIJEĆE PDF Ispis E-mail
Ponedjeljak, 10 Rujan 2012 08:02

24. sjednica Općinskog vijeća Hercegovac održat će se u utorak 11. rujna 2012. god. u prostoriji za sastanke Hrvatskog seljačkog doma u Hercegovcu s početkom u 14:15 sati. Dnevni red se nalazi u sljedećem dokumentu:

pdf buttonPOZIV ZA VIJEĆE

 
USPJEŠNI PRVI DANI KRUMPIRA PDF Ispis E-mail
Utorak, 28 Kolovoz 2012 13:17

Read moreProteklog vikenda u Hercegovcu su održani prvi Dani krumpira. Dvodnevna manifestacija okupila je mnoštvo posjetitelja koji su u subotu tokom dana mogli pogledati sportska natjecanja u nogometu, paintball-u, te bacanju krumpira u dalj. Osim toga posjetitelji su uživali u brojnim specijalitetima od krumpira koje su pripremale i posluživale domaće udruge, a mogli su pogledati i zanimljivu likovnu koloniju. U večernjim satima održano je stručno predavanje o proizvodnji krumpira, a na rasporedu je bio i kulturno-zabavni program koji je potrajao do ranih jutarnjih sati. U nedjelju je nastavljeno druženje posjetitelja koji su se vozili kočijama, udruge su pripremale razna jela, izložene su stare slike Hercegovca, podijeljene nagrade za najteže i najsmiješnije krumpire, a daljni program nije uspjela pokvariti niti kiša koja je pala u posljepodnevnim satima zbog koje je dio programa premješten u Češki dom. Na kraju možemo reći da su prvi Dani krumpira opravdali su očekivanja, te nam ne preostaje ništa drugo nego poželjeti još bolje izdanje iduće godine.

Više...
 
OBAVIJEST O PRIJAVI ŠTETE PDF Ispis E-mail
Ponedjeljak, 27 Kolovoz 2012 10:53

Obavještavaju se poljoprivrednici s područja općine Hercegovac da mogu prijaviti štetu od suše na svojim poljoprivrednim kulturama u prostorijama Općine Hercegovac prema rasporedu objavljenom u sljedećem dokumentu:

pdf buttonOBAVIJEST O PRIJAVI ŠTETE

<< Oglasna ploča

 
JAVNI POZIV PDF Ispis E-mail
Ponedjeljak, 27 Kolovoz 2012 10:40

Na temelju Odluke o subvencioniranju nabave nazimica na području Bjelovarsko-bilogorske županije od 20. lipnja 2012. godine, Župan raspisuje:

pdf buttonJAVNI POZIV za prikupljanje zahtjeva za subvencioniranje nabave rasplodnih nazimica na području Bjelovarsko-bilogorske županije u 2012. godini

<< Oglasna ploča

 
IZMJENE I DOPUNE PLANA NABAVE PDF Ispis E-mail
Četvrtak, 23 Kolovoz 2012 12:18

Od 20. kolovoza vrijede nove izmjene i dopune Plana nabave za 2012. godinu:

pdf buttonIZMJENE I DOPUNE PLANA NABAVE - 20.08.2012.

<< Ostali općinski akti

 
DANI KRUMPIRA - HERCEGOVAC 25. I 26.8.2012. PDF Ispis E-mail
Petak, 17 Kolovoz 2012 13:24
 


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Bicolor template supported by Naturalife Greenworld