Općina Hercegovac
ODLUKE OPĆINSKOG VIJEĆA PDF Ispis E-mail
Ponedjeljak, 02 Srpanj 2012 10:27

Na 23. sjednici Općinskog vijeća Hercegovac, održanoj 28. lipnja 2012. godine, Općinsko vijeće donijelo je sljedeće odluke:

pdf buttonODLUKA o zakupu i kupoprodaji poslovnog prostora na području općine Hercegovac

pdf buttonODLUKA o dozvoljenom prekoračenju najviše dopuštene razine buke na otvorenim prostorima općine Hercegovac

Odluke su objavljene i na Oglasnoj ploči.

 
SJEDNICA OPĆINSKOG VIJEĆA PDF Ispis E-mail
Utorak, 26 Lipanj 2012 10:48

Temeljem članka 55. Poslovnika Općinskog vijeća Hercegovac, predsjednik Općinskog vijeća Hercegovac saziva 23. sjednicu Općinskog vijeća Hercegovac koja će se održati u četvrtak 28. lipnja 2012. s početkom u 20.00 sati u prostoriji za sastanke Hrvatskog seljačkog doma u Hercegovcu. Dnevni red možete vidjeti ovdje:

pdf buttonDNEVNI RED

 
RADOVI U TRNAVSKOM DOMU PDF Ispis E-mail
Utorak, 05 Lipanj 2012 12:25

Ovih su dana u tijeku radovi na mjesnom domu u Velikoj Trnavi. Prije nekoliko mjeseci očišćen je okoliš oko doma, a sada se radi na postavljanju novih vodovodnih instalacija, te na uređenju stropa. Radove izvode privremeni zaposlenici koje je Općina zaposlila putem mjere javnih radova. Prije doma u Velikoj Trnavi uređen je i dom u Ladislavu gdje je popravljena pozornica, te su okrećeni zidovi.

 
ZAVRŠETAK NOGOMETNE SEZONE PDF Ispis E-mail
Utorak, 05 Lipanj 2012 12:18

Proteklog vikenda u svim županijskim nogometnim ligama odgirano je posljednje ovosezonsko kolo. U 1. ŽNL Hajduk je u Hercegovcu poražen od Bilogorca iz Velikog Trojstva s 0:2, te je time na kraju sezone osvojio 10. mjesto na prvenstvenoj ljestvici. Tako će se u Hercegovcu i sljedeće godine gledati Prva županijska liga. U 2. ŽNL Lasta iz Palešnika teško je poražena u Čazmi (0:11). Lasta je u Drugoj županijskoj ligi osvojila 11. mjesto.

 
USPJEŠNO ODRŽANA MAJEVA SVEČANOST PDF Ispis E-mail
Utorak, 29 Svibanj 2012 12:58

Read moreU organizaciji Češke besede Hercegovac protekle nedjelje još je jednom uspješno održana Majeva svečanost. Od dopodnevnih sati kroz mjesto je išla povorka limene glazbe pozivajući djevojke na zabavu. Nakon toga ja na Trgu kralja Zvonimira održan prigodni program na kojemu je uz limenu glazbu domaće Češke besede nastupila i plesna skupina Češke besede iz Velikih i Malih Zdenaca, te limena glazba i pjevački zbor Češke besede Međurić. Gosti su se nakon programa zaputili u Hrvatski seljački dom gdje je bila organizirana zajednička večera, a nakon toga i u Češki dom na Majevu zabavu. Veselje je trajalo do ranih jutarnjih sati...

Više...
 
NOVA RASVJETA PDF Ispis E-mail
Utorak, 29 Svibanj 2012 12:38

Prošlog tjedna Hercegovac je dobio novu rasvjetu. Stupovi su postavljeni uz pločnik kroz čitav centar mjesta, od škole pa sve do benzinske postaje. Rasvjeta još ne svijetli, a plan je osvijetljenje centra čitavu noć neovisno o glavnoj uličnoj rasvjeti.

 


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Bicolor template supported by Naturalife Greenworld