Općina Hercegovac
OBAVIJEST O DIMNJAČARSKIM POSLOVIMA PDF Ispis E-mail
Srijeda, 18 Travanj 2012 08:54

Općina Hercegovac sklopila je Ugovor o koncesiji za obavljanje dimnjačarskih poslova sa uslužnim obrtom "Dimnjačarstvo Zagreb" vl. Fejzo Bećirović, IL. Bratovština 14 Zagreb (u daljnjem tekstu: Koncesionar).

Odredbom članka 11. Odluke o obavljanju dimnjačarskih poslova ("Službeni glasnik" br. 3/11) propisano je da su korisnici usluga dužni omogućiti redovitu kontrolu i čišćenje ložišta i dimovodnih objekata. Više možete pročitati na Oglasnoj ploči.

 
HUMANITARNA NOGOMETNA UTAKMICA PDF Ispis E-mail
Ponedjeljak, 16 Travanj 2012 12:03

Read moreU subotu je u Hercegovcu odigrana humanitarna nogometna utakmica od koje je sav prihod namijenjen liječenju teško bolesnog Alena Horvata, 14-godišnjaka koji boluje od raka kostiju. Iako su se ženskoj ekipi Opće Opasnosti trebali suprostaviti načelnici, gradonačelnici i predstavnici Županije, većina ih se nije odazvala tako da su zaigrali samo načelnici općina Hercegovac i Berek, Boro Bašljan i Mato Tonković. Ostatak momčadi činili su predstavnici općine Hercegovac. Na utakmici je prikupljeno 2800 kn, ali podijeljene su i dodatne uplatnice pomoći tako da je za očekivati da će konačni iznos biti veći, te da će pomoći Alenovu i njegovoj obitelji...

Više...
 
MOSLAVINA - MOJ ZAVIČAJ PDF Ispis E-mail
Ponedjeljak, 16 Travanj 2012 11:13

Turistička zajednica Sjeverna Moslavina

provodi akciju


"MOSLAVINA - MOJ ZAVIČAJ"
kojom biramo najljepše uređene dijelove
Grada Garešnice, te općina Hercegovac i Velika Trnovitica.
Više...
 
POMOZIMO ALENU! PDF Ispis E-mail
Četvrtak, 12 Travanj 2012 11:13

U subotu 14. travnja 2012. u Hercegovcu će se odigrati humanitarna nogometna utakmica između ŽNK "Opća opasnost" Hercegovac i momčadi čelnika županije, gradova i općina BBŽ. Utakmica počinje u 16 sati, a sav prihod od ulaznica ići će roditeljima teško bolesnog Alena Horvata iz Hercegovca. Pomozimo Alenu!

 
SRETAN USKRS PDF Ispis E-mail
Nedjelja, 08 Travanj 2012 12:06

SRETAN USKRS ŽELI VAM NAČELNIK I SVI ZAPOSLENICI OPĆINE HERCEGOVAC


 
PREZENTACIJA KNJIGA U KNJIŽNICI PDF Ispis E-mail
Četvrtak, 05 Travanj 2012 11:08

Read moreU srijedu u popodnevnim satima u hercegovčanskoj knjižnici održana je prezentacija dviju knjiga o gljivama. Riječ je o "Priručniku za gljivare i ljubitelje prirode" i "Domaća jela od gljiva". Knjige je predstavio njihov autor, gospodin Matija Josipović iz Novske...

Više...
 


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Bicolor template supported by Naturalife Greenworld