Općina Hercegovac
POZIV NA PREDAVANJE PDF Ispis E-mail
Srijeda, 18 Siječanj 2012 11:18

Poziv na predavanje na temu "Poljoprivredna politika – što očekuje hrvatske poljoprivrednike ulaskom u EU?" (prava i obveze poljoprivrednika) možete u cijelosti pročitati ovdje:

pdf buttonPoziv na predavanje

 
MALONOGOMETNI TURNIR U GAREŠNICI PDF Ispis E-mail
Srijeda, 04 Siječanj 2012 11:47

Malonogometna momčad općine Hercegovac sudjelovat će na Turniru mjesnih odbora grada Garešnice koji se održava povodom obilježavanja Dana grada. Turnir se igra u novoj sportskoj dvorani u Garešnici i to vikendima (petak, subota, nedjelja), počinje u subotu 7.1.2012. s početkom u 15 sati, a dnevni ulaz je 10 kn.

Momčad općine Hercegovac prvu utakmicu igra u subotu (7.1.) u 19.35 h protiv Kaniške Ive. Druga utakmica je na rasporedu u petak 13.1.2012. protiv Garešničkog Brestovca u 16.30 h. Općina Hercegovac igrat će u sljedećem sastavu: Jošćak Saša, Stankić Ivan, Topčić Velimir, Čegec Ivan, Kudlač Denis, Mlinarić Mario, Poredski Matija, Oršić Tomislav, Šimon Tomislav, Strabić Damir.

 
BOŽIĆNA PRIČA PDF Ispis E-mail
Četvrtak, 29 Prosinac 2011 11:03

OPĆINA HERCEGOVAC ORGANIZIRA IZLET NA "Božićnu priču" NA IMANJU SALAJ U GRABOVNICI. Polazak je 04. siječnja 2012. g. u srijedu u 16:30 sati iz centra Hercegovca autobusom. Cijena izleta je 40 kn (u cijenu je uključena ulaznica od 20kn+ dio troškova prijevoza). Djeca do 5 g. ne plaćaju. Zainteresirani se mogu javiti u Općinu Hercegovac do 03. siječnja 2011.g.

 
KUHANO VINO I BOŽIĆNA ČESTITKA PDF Ispis E-mail
Petak, 23 Prosinac 2011 09:44

Savjet mladih i Općina Hercegovac pozivaju vas na kuhano vino ispred prostorija Općine na Badnjak prije i poslije polnoćke.

 

SRETAN BOŽIĆ I USPJEŠNU 2012. GODINU ŽELI VAM NAČELNIK I ZAPOSLENICI OPĆINE HERCEGOVAC!

 

 

 

 
POSLJEDNJE OVOGODIŠNJE OPĆINSKO VIJEĆE PDF Ispis E-mail
Petak, 23 Prosinac 2011 09:39

Jučer su posljednji put ove godine zasjedali vjećnici Općine Hercegovac. Prve teme odnosile su se na proračun, rebalans ovogodišnjeg i odluku o onom za iduću godinu. Razmotreni su i programi obuhvaćeni tim financijskim dijelom, planovi, te donesena odluka o raspoređivanju sredstava za rad političkim strankama zastupljenim u Općinskom Vijeću Općine Hercegovac, za ovu i iduću godinu. Nakon sjednice održan je tradicionalan božićni domjenak.

Izvor: garesnica.net

 
HRVATSKI VITEZOVI PDF Ispis E-mail
Srijeda, 21 Prosinac 2011 12:10

Garešnički branitelji jučer su se prisjetili trojice suboraca. To su Branko Biroš, Zlatko Grbavac i Željko Crnković, koji su poginuli u akciji oslobađanja Zapadne Slavonije, na jučerašnji dan prije dvadeset godina. Paljenjem svijeća i polaganjem vijenaca odana im je počast kod spomenika hrvatskih branitelja u Garešnici. Poginulih vitezova, svih, prijatelji se često sjete. Osim kod spomenika, obilaze i mjesta njihove pogibije, u ovom slučaju, dio njih nakon polaganja otišao je u Novu Subocku, gdje teren nije baš pristupačan, a dijelom i zbog snijega, tamo se otišlo tek s dva vozila. Uz predstavnike braniteljskih udruga, članove obitelji, bila su nazočna izaslanstva Grada Garešnice, Općine Hercegovac i Bjelovarsko- bilogorske županije.

Izvor: garesnica.net

 


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Bicolor template supported by Naturalife Greenworld