Oglasna ploča


OBAVIJEST PDF Ispis E-mail

Na temelju odredbe članka 50. stavka 3. Zakona o poljoprivrednom zemljištu („Narodne novine“, broj 39/2013) i članka 38. stavak 2. Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o poljoprivrednom zemljištu („Narodne novine“, broj 48/15) Agencija za poljoprivredno zemljište objavljuje
O B A V I J E S T
o podnesenom valjanom zahtjevu za prodaju izravnom pogodbom poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na području Općine Hercegovac.

OBAVIJEST

 
PRIJEDLOG PRORAČUNA ZA 2018.GODINU PDF Ispis E-mail

PRIJEDLOG PRORAČUNA ZA 2018. GODINU

OPĆI DIO

POSEBNI DIO

PLAN RAZVOJNIH PROGRAMA ZA 2018. GODINU

 
ZATVARANJE JAVNOG POZIVA PDF Ispis E-mail

Zbog iskorištenosti predviđenih sredstava zatvara se Javni poziv mladim obiteljima za dostavu prijava za korištenje sredstava pri rješavanju stambenog pitanja na području Općine Hercegovac od 15. rujan 2017.

OBAVIJEST O ZATVARANJU JAVNOG POZIVA

 
JAVNI POZIV PDF Ispis E-mail

J A V N I    P O Z I V

mladim obiteljima za dostavu prijava za korištenje sredstava pri rješavanju stambenog pitanja na području Općine Hercegovac

Javni poziv namijenjen je mladim obiteljima, bračnim ili izvanbračnim drugovima, od kojih najmanje jedan nije navršio 35 godina života i ako stambeno pitanje rješavaju po prvi puta te uz druge uvjete propisane Programom, a obuhvaća mjere:

Mjera 1.1.financijska pomoć pri kupnji građevinskog zemljišta  ili stambenog objekta radi rješavanja vlastitog stambenog pitanja na području općine Hercegovac:

-          do 50 % a maksimalno 15.000,00 kuna

Mjera 1.2. poboljšanje kvalitete stanovanja ulaganjem u  rekonstrukciju obiteljskih kuća ili stanova kojima  se  osigurava novi  ili poboljšava postojeći stambeni prostor:

-          do 50 % prihvatljivih troškova, a maksimalno 10.000,00 kuna

Sve upute, obrasci i informacije mogu se preuzeti na stranicama Općine Hercegovac http://www.opcinahercegovac.hr ili u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Hercegovac, Moslavačka 147, 43284 Hercegovac, na telefon: 043/524-511 ili e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

JAVNI POZIV

PROGRAM POTICANJA MJERA

OBRAZAC 3-PRIJAVA ZA MJERU 1.1

OBRAZAC 5-PRIJAVA ZA MJERU 1.2

OBRAZAC 6-IZJAVA O PRVOJ NEKRETNINI

OBRAZAC 7-IZJAVA O PREDAJI ZADUŽNICE

OBRAZAC 8-IZJAVA O IZVANBRAČNOJ ZAJEDNICI

OBRAZAC 9-IZJAVA O PROMJENI PREBIVALIŠTA

OBRAZAC 10-IZJAVA ZA SUVLASNIKA

 
DIMNJAČARSKE USLUGE PDF Ispis E-mail

Temeljem Odluke Općinskog vijeća Općine Hercegovac o dimnjačarskoj službi Komunalac d.o.o. Garešnica od 22.08.2017. započinje sa uslugom obavljanja dimnjačarske djelatnosti na području Općine Hercegovac.

Obavještavamo Vas da je dimnjačarska usluga obvezatna komunalna uslugam, a korisnici dimnjačarske usluge su vlasnici građevina, stanova, poslovnih prostora i drugih objekata u kojima se nalaze dimovodi. Vlasnici su dužni omogućiti redovno čišćenje i kontrolu dimovodnih objekata, i to prema utvrđenom rasporedu. Korisnici usluga ne smiju ovlaštenom dimnjačaru sprečavati pristup do mjesta za čišćenje, niti ga ometati u obavljanju dimnjačarskih poslova.

Napominjemo da se pregled i čišćenje dimovodnih objekata obavlja radi sigurnosti i zaštite Vas samih i drugih osoba kao i Vaše i susjedne imovine.

pdf buttonRASPORED OBAVLJANJA DIMNJAČARSKE USLUGE

 


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Bicolor template supported by Naturalife Greenworld