Oglasna ploča


SUFINANCIRANJE PREHRANE U OSNOVNOJ ŠKOLI PDF Ispis E-mail

Općina Hercegovac obavještava roditelje učenika polaznika Osnovne škole Slavka Kolara Hercegovac da mogu podnijeti zahtjev za sufinanciranje školske kuhinje. Zahtjev i privola se mogu skinuti sa Internet stranice Općine Hercegovac ili podići u prostorijama Općine Hercegovac. Uz zahtjev se mora priložiti potvrda Porezne uprave o primanjima svih članova kućanstva u 2018. godini i Rješenje centra za socijalnu skrb korisnika socijalne pomoći. Popunjeni zahtjevi predaju se u Općini Hercegovac, Moslavačka 150, 43284 Hercegovac. Zahtjevi se predaju do 13. rujna 2019.

IZJAVA

PRIVOLA ZA OBRADU PODATAKA

 
SUFINANCIRANJE ŠKOLSKOG PRIBORA PDF Ispis E-mail

Općina Hercegovac obavještava roditelje učenika osnovne i srednjih škola da mogu podnijeti zahtjev za isplatu pomoći za kupnju radnih bilježnica, udžbenika i školskog pribora. Zahtjev i privola se mogu skinuti sa Internet stranice Općine Hercegovac ili podići u prostorijama Općine Hercegovac. Popunjeni zahtjevi predaju se u Općini Hercegovac , Moslavačka 150, 43284 Hercegovac. Zahtjevi se predaju do 13. rujna 2019.

ZAHTJEV

PRIVOLA ZA OBRADU PODATAKA

 
NABAVA U PROJEKTU ŽENE ZA ZAJEDNICU PDF Ispis E-mail
NABAVA I ISPORUKA KUĆANSKIH I OSNOVNIH HIGIJENSKIH POTREPŠTINA U PROJEKTU "ŽENE ZA ZAJEDNICU", UP.02.1.1.05.0299

Predmet jednostavne nabave u ovom postupku je nabava i isporuka kućanskih i osnovnih higijenskih potrepština u projektu „Žene za zajednicu“, UP.02.1.1.05.0299, kojega provodi Općina Hercegovac u sklopu programa Zaželi-Program zapošljavanja žena, broj poziva: UP.02.1.1.05, broj Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte koji se financiraju iz Europskog socijalnog fonda u financijskom razdoblju 2014.-2020. UP.02.1.1.05.0299. 

Ovaj postupak se sufinancira iz Europskog socijalnog fonda, Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020., Zaželi-Program zapošljavanja žena. Nabava se provodi u postupku jednostavne nabave u skladu sa Ugovorom o dodjeli bespovratnih sredstava Kodni broj: UP.02.1.1.05.0299 i Pravilnikom o provedbi postupaka jednostavne nabave  (Službeni glasnik Općine Hercegovac, broj 1/17).

Temeljem ovog javno objavljenog Poziva za dostavu ponuda, svaki zainteresirani gospodarski subjekt može podnijeti ponudu. Ponude se dostavljaju najkasnije do 06. rujna 2019. godine do 14:00 sati bez obzira na način dostave.

JAVNI POZIV

PRILOG 1-PONUDBENI LIST

PRILOG 2-TROŠKOVNIK

PRILOG 3-IZJAVA JAMSTVO ZA UREDNO ISPUNJENJE UGOVORA

PRILOG 4-IZJAVA PRIHVAĆANJE UVJETA IZ POZIVA

 
ODLUKA O IZBORU KANDIDATA ZA RADNO MJESTO PDF Ispis E-mail

Na temelju raspisanog Oglasa za prijam u radni odnos na određeno vrijeme na radno mjesto  po projektu "Zaželi – Program zapošljavanja žena u Općini Hercegovac“, koji je objavljen na Internet stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i Općine Hercegovac, te na oglasnoj ploči Općine Hercegovac, Općinski načelnik Općine Hercegovac, donosi:

pdf buttonODLUKA KOORDINATOR

pdf buttonODLUKA RADNICE

pdf buttonIZVJEŠĆE

 
JAVNI NATJEČAJ-ZA MLADE PDF Ispis E-mail

Općina Hercegovac objavljuje Javni natječaj za dodjelu financijske potpore programima i projektima udruga iz područja udruga mladih ili udruga za mlade iz Proračuna Općine Hercegovac u 2019. godini na temelju Uredbe Vlade RH o kriterijima, mjerilima i postupcima financiranja i ugovaranja programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge.

Rok za podnošenje prijedloga programa je minimalno 30 dana, a završava 23. rujna 2019. godine. Sve detalje vezane uz natječaj, možete pronaći na sljedećim poveznicama:

JAVNI NATJEČAJ

UPUTE ZA PRIJAVITELJE

OBRAZAC A1

OBRAZAC A2

OBRAZAC A3

OBRAZAC A4

OBRAZAC A5

OBRAZAC B1

OBRAZAC B2

 


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Bicolor template supported by Naturalife Greenworld